Poradna Mačky a nesmeky


Autor: RadovanD | Vloženo: 13.09.2017 000 10:04 | Témata: Poradna Mačky a nesmeky

RadovanD

RadovanD

Vhodné nesmeky do hor

Ahoj, celoročně běhám, zejména v okolí Lysé. Staré nesmeky už mám opotřebované a sháním na zimu nové (mačky moc nemusím). Uvažuji o koupi Snowline Pro https://www.behshop.cz... a chtěl bych vědět jestli je na tyto nesmeky spolehnutí. Díky

  • 13. září 2017 - Odpověď partnera sekce Quillcz.cz

    Dobrý den,
    v podstatě se u většiny výrobců jedná o velmi podobné nesmeky vyráběné v Číně. Liší se použitým materiálem a obalem, který je použitý pro skladování např. v batohu. My dlouhodobě prodáváme nesmeky CT Ice Traction Plus http://www.quillcz.cz... nebo Camp Ice Master http://www.quillcz.cz... - tyto mají jednoznačně nejlepší obal ze všech na trhu.
    Všeobecně. Co není z nerezové oceli začne rezivět a je potřeba se o to starat (vysoušet po použití). Při kontaktu s pevným podkladem (kameny) praskají řetízky (ucvaknou se), což lze elegantně vyřešit opravou za 5 Kč. Na sněhu není s žádnou značkou problém. Za XXX let se nestalo, že by někdo reklamoval prasklou gumu, která drží nesmeky na botě.
    Zmíněné Snowline neprodáváme pouze z důvodů, že jsou proti konkurenci dražší a za ty peníze nepřinesou žádné větší výhody. Vyvaroval bych se levným nesmekům z gumy.
    Snad jsem pomohl.
    S pozdravem
    Petr - Quill outdoor

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.